Menu

En Julehilsen fra Herlev IF - Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår

image
Tim Hansen og Steven Knudsen
24. december 2020 kl. 11:20


Kære medlemmer, trænere, holdledere, frivillige og forældre i Herlev IF.

Juleaften nærmer sig med lynets hast og lige om lidt tager vi også hul på et nyt år. 

2020 har på én og samme tid været meget mærkeligt og ikke mindst udfordrende, men fodbolden har været et vigtigt lyspunkt, hvor netop Herlev IF har været et afgørende samlingspunkt for mange. Det har været anderledes, men samtidig er vi som enkelt hold og klub kommet endnu tættere på hinanden og oplever i den grad vigtigheden af fællesskabet.

Til trods for corona har Herlev IF i 2020 været inde i en rivende udvikling, både som klub og ikke mindst på den sportslige side. Et kort tilbageblik viser, hvor langt vi er nået:

Sportsligt i 2020:
- 1. Senior ligger i toppen af DS.
- 2. Senior har en historisk stor trup og fører deres række og ligger til oprykning.
- 3. Senior spiller med i toppen og ligger til oprykning.
- 4. Senior fører deres række og ligger til oprykning.
- 5. Senior sluttede efteråret flot af med 3 sejre på stribe.
- 6. Senior har også klaret sig rigtig fint i 8-mandsrækken.

- Oldboys spillede også med i toppen og har i løbet af sæsonen fået tilgang af flere spillere og rygtet går på, at nogle af dem kan spille en hel halvleg uden at få en fiber.

- Vores veteran hold +50 og +60 er også kommet godt igennem sæsonen. 

- Pigeafdelingen vækster og vi har sagt goddag til mange nye spillere på vores U9 pigehold. Derudover så har vi budt velkommen til et U18 pigehold med flere tidligere Herlev IF- spillere på. Flere af U16 pigerne har været med på U18-holdet, hvilket også er yderst positivt.

- U17 har klaret sig flot igennem efterårssæson og har ikke sat mange point til
- På U15 er der også kommet flere spillere til og holdet deltager i 11-mandsturneringen, hvor de klarer sig super godt. 
- Årgang 2009 blev kåret som månedens sportsprofil og spiller sammen med Årgang 2010 med i den bedste række.
- Årgang 2011 og 2012 er ligeledes inde i en rivende udvikling og det tegner godt for fremtiden. 
- Årgang 2013 og ned til Mikro-Fodbold vækster massivt i antallet af medlemmer.

- Vores samarbejde med foreningen Puppen (idrætsforening for sensitive børn og unge) er også kommet godt fra start og pt. er der 7 spillere.

Vores to fantastiske sportslige ansvarlige Martin Mortensen og Thomas Skov har virkelig fået sat skik på det sportslige setup i Herlev IF og vi har historisk mange spillere med på FCK Topcenter.

Og så er det også fantastisk at opleve det samarbejde, som er kommet imellem holdene på flere årgange. Det har i den grad været savnet. Den nye tilgang med fællesskabet i fokus er med til at styrke Herlev IF. Her gør vores trænere også et kæmpe stykke arbejde.

Faciliteter og projekter 2020/2021:
Det er helt vildt, hvor mange projekter og nye initiativer der er blevet sat i gang og implementeret i 2020 og vi håber i lægger mærke til dette, når i færdes i klubben. Det kommer til at fortsætte i 2021, for vi ønsker at være med helt fremme, når det kommer til faciliteter og bruger-oplevelser.

Grundet corona har vi fremrykket nogle investeringer og vi ser frem til at præsentere et helt nyt oase-område bag skøjtehallen med tribuner og opholdssted for forældre. ”Weekendbold” kommer helt sikkert til at fortsætte på stadion, hvilket har været en kæmpe succes for både spillere og tilskuere. Spiseaftener kommer også i gang og så arbejder Champagneklubben intenst på et stort ungdoms-påskestævne i Herlev IF.  
Nye materialer og skabe med kodelåse samt videoovervågning og flere interaktive skærme er også på programmet. Det skal være trygt og nemt at færdes i Herlev IF. Der investeres også i flere tilskuerpladser med overdækning til gl. kunst hvor lyset i øvrigt også er blevet skiftet og forbedret. 
Der arbejdes også med den digitale oplevelse såsom brug af elektronisk medlemskort og brugerfladen på www.herlevfodbold.dk

I forhold til administration er der kommet en fantastisk dame på kontoret, som hedder Hanne der tre gange om ugen sidder og besvarer alle de henvendelser der kommer og hjælper alle trænerne med diverse administrative opgaver – det er uvurderligt. En anden person som er fuldstændig uvurderlig, er vores alt-mulig-mand, Samer, som bare knokler løs med materialer, tøjvask, hæk, hegn, Sportmaster og hvad der ellers rører sig i Herlev IF. Han er en afgørende forskel hver eneste dag. 
Tim kommer også til at bruge endnu mere tid i klubben i første halvår af 2021 og vil sammen med Hanne og Samer danne en stærk administration af den daglige drift i Herlev IF.

I en klub som Herlev IF er vi som altid afhængige af frivillige hænder og kræfter, som kan hjælpe til med at løse forskellige opgaver i klubben. Det er vores store håb, at vi i 2021 kan udvide denne frivilligheds kreds, så går du med tanken om gerne at vil hjælpe til i Herlev IF, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid skrive til hi@hifodbold.dk med ris og ros ect. 
Der er altid brug for flere trænere, holdleder og måske har du andre ideer til roller, som kan videreudvikle Herlev IF.  Vi har netop passeret over 500 medlemmer og forsætter vores ambition om at bliver 750 inden for de næste par år.

Det er en sand fornøjelse at være en del af dette. Det er super fedt at mærke klubånden igen begynde at indfinde sig. Vi synes at alle hold, trænere og holdledere samt forældre har gjort deres til at bidrage til fællesskabet, hvilket vores Café Offside med Tændrør også bidrager virkelig stærkt til. Det har også været fantastisk at følge tilslutningen til weekendbold på stadion, som sluttede af med 1.senior kampe med et tilskuergennemsnit på 200 og her var de fleste tilskuere medlemmer af Herlev IF - virkelig fedt. 

Sluttelig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke vores trænere, holdledere og frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde på og uden for banen og får at det hele til at løbe rundt. I er med til at skabe et fantastisk miljø for både børn og voksne i Herlev IF. Der skal også lyde en stor tak til vores sponsorer, som i år har støttet med spillersæt til flere af vores hold. Vi er også fuldt i gang med at kigge på et forbedret sponsorsetup til gavn for vores nuværende sponsorer, men det bliver forhåbentligt også et setup, som kan få nye sponsorer til Herlev IF.

Vi ønsker alle medlemmer og deres familie samt vores trofaste støtter en rigtig glædelig jul og et godt nytår. – Husk at købe fyrværkeri i salgsteltet på p-plads ved Herlev Hallen – så støtter du Herlev IF og får ekstra krudt ved at vise dit nye elektronisk medlemskort som ligger i DBU App – et vigtig redskab i Herlev IF.

Vi ses forhåbentlig snart på Herlev IF’s anlæg til masser af god fodbold og fællesskabende aktiviteter.

FORZA HERLEV IFJ

Med Sportslig Hilsen

Bestyrelsen i Herlev IF (Tim, Preben, Steven, Christian, Tobias, Steen)