Menu

Så ruller bolden i DS igen....

image 1.senior truppen 20/21
Steven Knudsen
31. marts 2021 kl. 07:29

Forsamlingsforbuddet er som de fleste ved hævet til 50 personer, hvilket betyder at Herlev IF igen kan begynde at spille turneringskampe igen.

Det er omkring 5 måneder siden at 1.senior sidst har spillet en turneringskamp, så nu begynder det altså at krible i bentøjet.

 

Bolden sparkes igang i morgen d.1/4 kl.13, hvor Allerød kommer på besøg. Kampen spilles UDEN tilskuere, hvilket vi håber I alle vil respektere.

 

Vi har lavet et interview med Sportschef Thomas Skov, som fortæller lidt om opstarten, truppen og forventningerne til sidste halvdel af sæsonen. 

 

Thomas, kan du fortælle lidt om opstarten til forårssæsonen?

Vi har været i gang med træningen siden starten af februar. Det første stykke tid er som bekendt gået med at arbejde med grupper af 5 personer. 

Samtidig med at det har været møg koldt, og udsigten til igen at skulle spille rigtig fodbold med 11v11 var langt væk, må jeg da indrømme at det til tider har været svært at holde humøret oppe. 

Men trænerteamet har arbejdet sten hårdt, for hele tiden at prøve at holde humøret oppe i truppen, samtidig med at de har prøvet at lave noget kvalitets træning efter de respektive forhold.

Nu er vi heldigvis kommet skridtet videre, og har i små 3 uger kunne træne hele truppen sammen. Det har været fantastisk, og drengene har virkelig virket sultne og givet den max gas.

Vi har spillet to interne træningskampe, og en enkelt træningskamp mod KFUM København som blev afviklet i torsdags.

 

Hvordan er truppens sammensætning og kan du sige lidt om de tilgange/afgange der har været?

Lige pt. er vores trup på 25 mand (22 markspillere og 3 målmænd)

 

Tilgange:

Vi har fået tilgang af 3 spillere her i vinterpausen.

Mathias Redde Jensen er kommet til fra Avedøre. Mathias er en offensiv spiller, der befinder sig bedst på angriber positionen.

Jeppe Mathiasen som er kommet til fra Lyngby. Jeppe er også offensiv spiller og kan dække begge kanter.

Ismail El Mekkaoui er kommet til fra Næstved. Ismail er en meget angrebsivrig venstre back, med en rigtig god fod. Ismail kan også bruges på kanten.

 

Afgange:

Vi har sagt farvel til Ayman El Morabet og Shabban Hussain som begge har valgt at søge nye græsgange.

Vi takker dem begge for deres indsat i klubben.

 

Der er også nye ansigter i staben omkring holdet, rygtet går på at I har lavet noget af et scoop på holdleder posten?

Vi har til staben tilknyttet en holdleder mere. Valget er faldet på Kim Villy Nielsen som har en masse holdleder erfaring, fra sit tidligere virke som holdleder på AB’s 1. senior. 

Allerede nu har Kim vist sig at være et kæmpe aktiv for holdet, og vi har store forventninger til det fremtide samarbejde med Kim og den øvrige stab.

 

 Derudover har vi tilknyttet en fysisk træner på konsulent basis. Han sparer ugenligt med cheftræner Bo Holden om træningsmængde, skadesforbyggende øvelser osv. for at vi hele tiden prøver at optimere vores setup.

Det er også et samarbejde vi ser meget frem til. 

 

Hvad er dine forventninger til denne forårssæson, er truppen godt rustet til de mange kampe?

Det kommer til at blive en diametral modsætning, i forhold til det vakuum vi har rendt rundt i de sidste 4-5 måneder. Fra at vi ikke har måtte spille kamp, kan vi nu se frem til at skulle i vælten mindst 20 kampe de næste 3 1/2 måned, så det bliver en ordentlig mundfuld. Men det er ens for alle hold, og jeg føler mig overbevist om, at vi med den gode og brede trup vi har i Herlev står ret godt rustet. 

Jeg er ret sikker på, at der bliver brug for alle mand med det tætte kampprogram vi skal igennem. Så jeg synes det er rigtig positivt at vi har en god bred trup, hvad angår både 1. senior og 2. senior.

  

Jeg har en klar forventning om, at vi som hold går ud og giver den fuld skrald i hver eneste kamp, og viser trøjen frem på bedste vis. 

Jeg har også et stort håb om at vi kan fortsætte den gode udvikling, som holdet har været i gang med de sidste 8 måneder under Bo Holden's ledelse.

Vores målsætning til at starte med, er at forblive i top 4 og dermed komme med i oprykningsspillet. Hvis vi lykkes med det, vil det være en kæmpe bedrift for alle på og omkring holdet. 

Vi skal huske på at holdet lå sidst i daværende sæson af danmarksserien, og kun blev reddet af corona gongongen.

 

Og til sidst....?

Jeg ser frem til et forhåbentligt godt fodbold forår, og krydser finger for at vi snart alle kan ses på stadion igen.

 

Vi takker Thomas for interviewet og ønsker holdet held og lykke i bestræbelserne på en plads i oprykningsspillet til 2.div.  

 

Og så håber vi snart at vi kan byde jer alle velkommen på Herlev Stadion til bold og hygge...