Menu

Tank benzin og støt Herlev IF…

image
Steven Knudsen
16. oktober 2022 kl. 21:17

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Herlev IF hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte Herlev IF – OK betaler hele beløbet.

Du støtter Herlev IF med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Herlev IF nu. Så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK Mobil og OK El:

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 2033, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tim Hansen på 28565628 eller hi@hifodbold.dk.

 

Luk