Steven Knudsen
11. oktober 2020 kl. 16:19
15 Herlev IF kampe er blevet spillet i uge 41. Her kan du læse et resumé..

Mandag:

Ugen startede ud med et lokalderby da Herlev IF’s +60 hold til imod B.73, Herlev. Herlev IF udviste ikke meget gæstfrihed og de kørte simpelthen udeholdet ud af manegen. Det må have været ligesom en ond drøm for drengene fra eventyr-kvarteret. Herlev IF spillede sig flot frem til en sejr på 4-0. En rigtig god start på ugen.

Tirsdag:

U18 pigerne skulle tirsdag aften til Herstedøster IC. Her skulle der følges op på weekendes sejr. Herlev IF spillede en rigtig god kamp og man kan se at holdet bliver mere og mere samspillet. Det blev til en 0-3 sejr til Herlev IF.

Herlev IF’s +50 hold skulle en tur til Allerød. Allerød er kendt som en svær udebane og det var også tilfældet denne tirsdag aften. Der var ikke meget der lykkedes for Herlev IF denne aften og man måtte derfor køre hjem med et 4-2 nederlag i tasken.

Onsdag:

U15 drengene kunne med en sejr onsdag aften kalde sig puljevindere. Denne mission lykkedes da drengene vandt 6-0 over Høsterkøb HF 2000. Flot af drengene og trænerteamet. De har været meget overlegne og de skal derfor udfordres noget mere i Vinterbold sæsonen.

Herlev IF +32 hold kunne med en sejr over AB også kalde sig puljevindere. Men nu går det jo ikke altid som præsten prædiker. Der gik simpelthen gummiben i den for Herlev IF. Ved slutfløjt stod den 2-1 til uglerne fra AB og Herlev IF gik glip af slutspillet om sjællandsmesterskabet.

Lørdag:

U16 pigerne startede hjemmekampsdagen ud med at tage imod Taastrup. Herlev IF havde brug for sejren hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde puljen. Herlev IF startede rigtig godt ud og bragte sig foran. Herlev IF Fortsatte det det flotte spil og førte til sidst i kampen 3-1. Taastrup fik reduceret 3-2, men heldigvis skete der ikke mere, så pigerne fik 3 point mere på kontoen.

U11B tog imod lokalrivalerne fra B.73, Herlev. Herlev IF’s drengene havde dog taget ferie-begrebet meget bogstavligt og kunne lige så godt have spillet kampen i badeshorts og stråhat. De var slet ikke klar og B.73, Herlev kunne tage hjem til Elverroad med en sejr på 1-7.

2.sen. fik besøg af Avedøre IF. Inden kampen lå de to hold tæt på hinanden i rækken. Herlev IF havde dog en kamp mere i benene. Herlev IF kunne med 3 point lægge sig i spidsen af rækken.

Og de 3 point kom ind på kontoen. Herlev IF førte 2-0 ved halvleg, hvilket var yderst fortjent. Herlev IF slap ikke speederen i 2.halvleg og scorede også her 2 mål. Avedøre IF lavede ingen mål og Herlev IF vandt derfor kampen 4-0.

U12B mødte Glostrup på Stadion. Holdet kunne desværre ikke vinde rækken da man tabte 4-1 til Værløse forrige weekend. Men drengene ville stadig gerne slutte godt af. De spillede en rigtig god omgang bold og det gav 2-0 sejr. Herlev IF slutter på en delt 1.plads, men Værkøse var desværre bedre i indbyrdes kampe.

5.senior jagtede endnu en gang sæsonens første sejr. Måske var det denne dag at det skulle ske, dagens modstander var CFK. Herlev IF startede rigtig godt, hvilket gav pote. Dette forsatte også 2.halvleg. Herlev IF fik scoret 3 gange i 1.halvleg og 1 gang i 2.halvleg. CFK scorede i alt 2 mål. 5.senoir drengene kunne derfor tage tilbage til klubhuset med en 4-2 sejr. Stort tillykke til holdet med de første 3 point.

HI4 skulle på en svær udebane tur til Ballerup BK. Begge hold havde vundet alle deres kampe indtil videre. Vinderen af kampen ville bringe sig alene i spidsen. Man må sige at Herlev IF denne sæson har præsteret på et højt niveau. Dette fortsatte denne weekend. Herlev IF spillede igen rigtig flot fodbold og overlod ikke noget til hjemmeholdet. Dette afspejlede sig også i resultatet, som blev på hele 0-5 til Herlev IF. Det lugter altså af en oprykning til HI4.

1.sen skulle fortsætte den flotte sæsonstart imod Greve IF. Man må dog sige at det det blev til en kollektiv off-day for Herlev IF, ikke meget hang sammen denne dag. Greve kunne derfor kalde sig vindere med en 0-2 sejr. Vi håber Herlev IF finder sig selv igen.

Søndag

Helsingør IF var søndagens destination for Herlev IF’s U17 drenge. Herlev IF ligger på en flot 2.plads. Det er desværre ikke muligt at nå Orient GI på 1.pladsen. Dette lod Herlev IF sig ikke slå ud af. Holdet spillede en god og disciplineret kamp og kunne fra Helsingør med en god 1-3 sejr.

Det var alt for denne uge. Næste uge byder bl.a. på Pokalkamp for +32 holdet. Modstanderen er B1903.

God efterårsferie til jer der holder det….