11. maj 2021 kl. 07:29

Ugen der gik i Herlev IF… (Uge 18)

Mandag:

2 Herlev IF-hold var i aktion, det var +55 holdet og +60 holdet.

+55 holdet fik besøg af Skjold-Birkerød, og man må sige at Herlev IF var gæstfrie denne aften. Hele 4 gange lod man udeholdet score og det resulterede i et 1-4 nederlag.

+60 var derimod ikke gæstfrie denne mandag aften. De kørte gæsterne fra SIF Oldboys/Girls ud af banen. Hele 5-0 vandt de og den sejr var ikke et mål for lille.

Onsdag:

1.sen fik besøg af B.1908. En kamp der på papiret skulle vindes, men det var ikke den vej vinden blæste på Herlev Stadion. 1.sen led forårssæsonens første nederlag, ikke hverdagskost for sejrsrige Herlev IF hold. 0-1 blev kampen og det var nogle slukøret spillere der forlod Herlev Stadion denne onsdag aften.

U11CD spillede træningskamp i Ølstykke. Herlev IF havde taget målstøvlerne med og spillede en rigtig flot kamp. Derfor kunne de også hive en 1-5 sejr med hjem, efter en kamp hvor spillet sad lige hvor det skulle.

Torsdag:

U11SU skulle denne torsdag aften en tur til Domkirke byen Roskilde. På en regnvåd bane blev spillet meget hurtigt fysisk, men det Herlev spillerne sig ikke slå ud. Det var dog noget ufortjent Roskilde BK som kom foran både 1-0 og 2-0. Men det er altså en farlig føring og Herlev IF fik kæmpet sig flot tilbage i kampen og så stod den altså 2-2. Roskilde RB havde ikke mange chancer, men dem der var udnyttede de og de bragte sig derfor på 3-2. Et stort regnskyl havde netop lagt sig og solen tittede nu frem. Det kunne Herlev IF-spillerne godt bruge og minsandten om de ikke igen hev kaninen op ad hatten og scorede 2 gange, så sejren endnu en gang kom med hjem til Herlev IF.

Lørdag:

Vejret var fantastisk og mange Herlev IF-hold skulle i kamp denne lørdag, hvor Café Offside igen langede Bøf sandwich og kolde drikke over disken i lange baner

U7, U8, U9 og U9 piger var denne lørdag til SBU stævner. Der blev spillet noget rigtig god fodbold. Specielt pigerne var flyvende og hev 3 sejre med til Herlev med en målscore på 13-4. Pigerne fik det hele til at gå op i en højere endhed, og det var fantastisk at se deres glæde og engagement på banen.

U10A mødte på stadion Hornsherred og hvilken start på dagen. Herlev IF spillede noget af det bedste i denne sæson og de kæmpede for hver en bold. Der var ikke på noget tidspunkt nogen tvivl om at Herlev IF kunne få de 3 point ind på kontoen. Med flotte opspil kreerede spillerne flere gode chancer og flere gode indlæg gav også tro på sejren. Sejren kom også i hus og da dommeren fløjtede, kunne U10 drengene juble over en 4-1 sejr.

U11SU og U11B havde dobbelt program mod Solrød’s ditto. U11B lagde ud og dominerede 1.halvleg fuldstændig. Spillerne fulgte dagens gameplan og kunne gå til pause med en klar føring på 3-0. Om Herlev IF-spillerne troede at dommeren havde fløjtet kampen vides ikke, men de var i hvert fald ikke til stede i 2.halvleg. Det bragte Solrød tilbage i kampen og stillingen var 3-2 ved halvleg. Heldigvis spillede man 3x20 denne lørdag og Herlev IF spillerene viste format og vandt kampen 4-2.

U11SU tromler videre i denne sæson og det kunne Solrød FC heller ikke stå i vejen for denne lørdag. Efter 10min. stod den dog 1-1, men herefter så Herlev IF sig ikke tilbage i den halvleg og gik til pause med en 4-1. Herlev IF-spillerne valgte dog at slikke lidt sol i 2.halvleg og overlod derfor teten til Solrød. Heldigvis for Herlev IF kostede det ikke noget på målkontoen. Herlev IF fandt spillet frem igen i 3.halvleg og scorede fortjent 2 gange mere til slutresultatet 6-1.

U11D mødte på udebane IF Bytoften, som stillede med et hold der var langt over det niveau man normalt stiller i en D-række. Det resulterede i et nederlag på 15-0. Herlev IF har ellers spillet nogle tætte kampe i denne sæson, men sådan et resultat viser, at der har hold som har meget svært ved stille et passende niveau i forhold til den række man deltager i.

2.sen. skulle finde ind i sejrrytmen igen efter nogle dumme pointtab i de seneste kampe. Modstanderen var Glostrup på hjemmebane. Herlev IF startede rigtig fint ud og bragte sig kort inde i kampen foran 1-0 og 2-0 blev det også. Denne stilling holdt til pausen. Efter pausen kom Glostrup bedre med og det lykkedes dem at reducere et kvarter inde i 2.halvleg. Det kunne gå begge veje, og heldigvis valgte Herlev IF-spillerne den rigtige vej og de kunne derfor juble over scoringen til 3-1. En Herlev IF-spiller fik desværre et kvarter før tid sit 2. gule kort og Herlev IF spillede derfor i undertal resten af kampen. Heldigvis fik Glostrup ikke scoret mere og 3 dejlige point kunne sættes ind på kontoen.

3.sen. fik besøg af Bagsværd BK. Herlev IF fik desværre aldrig rigtig gang i deres spil, hvilket gjort at udeholdet meget let kom frem til tingene. Når man sætter det sammen med et hold, som ikke har spillet meget sammen, så er det svært. Bagsværd BK kørte derfor hjem med en sejr på 0-4.

4.sen. drøner derud af og det lugter af en oprykning til serie 3. Denne lørdag var det Måløv der agerede træningskegler. Herlev IF-spillerne fik det til at se legende let ud og Måløv spillerne kunne lige så godt finde popcorn frem, for de var vidne til et show. 5-1 blev sejren og hvis en dag i nærmeste fremtid kommer forbi en 4.sen. så er der altså oprykningsduft i næseborene.

1.sen. skulle til Smørum, hvor der ventede et vaskeægte topbrag imod rækkens nr.2 LSF. Det blev en utrolig tæt kamp og der blev spillet på højt niveau. Herlev IF-spillerne var ikke mærket af muidtugens nederlag. Der var drama for alle pengene tilsidst hvor stillingen i 89´min var 0-0. Dette ville Herlev IF gerne lave om på og de bragte sig foran 0-1. LSF kastede nu alt frem i de døende minutter. Det resulterede i endnu en Herlev IF scoring og derfor kunne Herlev IF spillerne lade sig hylde som vindere af topbraget og vinder af DS-grundspillet i deres pulje.

Søndag:

U12D skulle tidligt op denne morgen for indtage deres havregryn. De skulle nemlig en tur til Helsinge. Om det var de finhvalsede havregryn der spillede ind vides ikke, men holdet spillede en yderest disciplineret kamp. Aftalerne blev holdt og drengene kæmpede for hinanden og det bar frugt, da drengene vandt kampen 0-1 og 3 point rigere.

U18 pigerne var også i kamp denne søndag i 11-mandsrækken. Modstanderen var Virum-Sorgenfri BK. En modstander som man altid har tætte opgør med. Denne kamp var ingen undtagelse. Der var chancer i begge ender men ind ville bolden ikke. Det blev derfor til en 0-0 løsning.

5.sen. sluttede denne solrige i søndag af i Hvidovre, hvor man mødte FC Hvidovre/Barberen IF. Det blev en kamp som bølgede frem og tilbage. Desværre for Herlev IF var det hjemmeholdet som fik bolden flest gange over stregen og da man selv kun scorede 2, så måtte man indkassere et nederlag på 4-2.

Som I kan læse, har det været en rigtig god uge i Herlev IF. Der skal lyde en stor tak til alle jer som har lagt vejen forbi Herlev IF i ugens løb. Specielt i lørdags til Weekend-Bold, var det fantastisk at se hvor mange hvor der støttede op om Café Offside og på banerne. Selv hold der havde spillet på udebane, kom tilbage og hyggede sig i gårdhaven. Det er den klubånd som vi har glædet os så meget til at se igen og tak til alle jer som bidrager til den.

Også en stor tak til alle vores sponsorer, som med deres støtte også gør at der sker en masse gode ting i Herlev IF til gavn for os alle sammen.