23. november 2020 kl. 07:57

Så er der lidt status for denne weekend i Herlev IF:

Fredag:

Fredag aften tog Herlev IF’s U18 piger imod Virum Sorgenfri BK. Med i truppen havde holdet 4 U16 spillere.

Der var lagt op til en god kamp og tilskuerne fik noget for pengene. Virum Sorgenfri fik bragt sig foran 0-1. Dette stoppede dog heldigvis ikke Herlev IF som kom tilbage i kampen og fik udlignet til 1-1. Og minsandten om Herlev IF ikke fandt vej til netmaskerne igen og så var stillingen 2-1. Udeholdet fik dog udlignet og pausestillingen var derfor 2-2. I 2.halvleg blev der heller ikke sparet på målene. Virum Sorgenfri bragte sig igen foran, men igen fik Herlev IF reduceret. Det var ikke slut med mål, og Virum Sorgenfri bragte sig nu på 3-4. Herlev IF fik endnu en gang fightet sig tilbage og kunne fortjent udligne til 4-4. Og Stadion lyset ville selvfølgelig også skabe lidt drama denne fredag aften og valgte derfor at gå ud 10min før slutfløjt. Spillerne fik en tiltrængt pause og kunne med lyset tilbage spille kampen færdig. 4-4 blev kampen, Herlev IF havde nok ifølge spillet fortjent mere.

Lørdag:

U11 C/D skulle tidligt op og modstanderen var Husum BK. Kampen blev fløjtet i gang kl.9.30 og det lignede to hold der niveaumæssigt passede godt til hinanden. Herlev IF kom bedst fra start og bragte sig foran 1-0. Husum BK holdt sig dog ikke tilbage og fik udlignet til 1-1. Herlev IF-spillerne lod sig ikke slå ud og bragte sig igen foran. Husum BK fik igen fart i benene og udlignede igen. Nu var det Husum BK, der havde teten. Desværre for Herlev IF var det nu udeholdet, der bragte sig foran. Herlev IF-trænerne måtte nu i værktøjskassen og der blev justeret en smule i taktikken. Dette hjalp og Herlev IF udlignede til 3-3. Det blev nogle spændene sidste minutter. Turen i værktøjskassen hjalp endnu en gang og Herlev IF kunne juble over en scoring til 4-3. Denne stilling holdt hjem og Herlev IF-spillerne kunne synge sejrssangen.

U12 B fik besøg af LSF. Nogle af holdet stamspillere var taget en tur med U12 SU, så det var spændende hvordan det ville gå. Lad det være sagt fra start: Herlev IF-spillerne kæmpede alt hvad de kunne og gav aldrig op. Man må bare sige at LSF var et bedre hold. Flere gange fik Herlev IF broderet sig igennem det stærke LSF-forsvar, men ind ville bolden ikke. Sådan nogle dage er der bare. LSF fik scoret 4 gange, hvilket gav et resultat på 4-0. Men stor cadeau til Herlev IF-spillerne for ikke at give op, selvom tingene ikke gik deres vej.

U11 B tog for anden weekend i træk imod KB. Begge hold havde skiftet ud på nogle pladser i forhold til sidste weekend. Herlev IF fik virkelig spillet til at flyde i 1. halvleg. Gode kombinationer skabte en masse chancer, men ingen mål. KB var ufarlige og Herlev IF’s forsvar stod stærkt. I 2.halvleg kom der gang i målscoringen. Hele 4 gange blev scoret og alle mål stod Herlev IF for. I 3.halvleg kom KB bedre med og de havde bl.a. et forsøg på stolpen. Men igen fik Herlev IF også kreeret chancer, selvom der til tider gik lidt Cirkus i den. 3 mål fik Herlev IF scoret og kampen sluttede 7-0.

U11 SU mødte også KB denne weekend. Det var 2 hold som stod godt til hinanden og det blev også en meget seværdig kamp. KB satte gang i målscoringen. Der blev skabt chancer i begge ender og vist flot kontra spil. Herlev udlignede og de bragte sig også foran 2-1. Spillet bølgede frem og tilbage, der blev gået godt til makronerne. Herlev IF fandt netmaskerne igen og førte nu kampen 3-1. KB ville dog være med til at skabe noget spænding. De fik også reduceret og man kunne nu frygte at der gik gummiben i den. Men Herlev IF-spillerne stod stærkt på banen og kunne forlade den med en 3-2 sejr i baggagen.

U10 A drog en tur til Stenløse. Det blev ikke nem opgave denne lørdag formiddag. Herlev IF-spillerne kunne ikke rigtig få det til at fungere og Stenløse viste sig at være et effektivt hold. De 2 ting samme plejer ikke at være en god kombi. Det var det heller ikke denne dag. Herlev IF måtte indkassere et nederlag på 3-6. Om end tingene ikke fungerede, kæmpede Herlev IF-spillerne stadig og de må op på hesten igen i næste weekend.

U12 SU kørte en tur til Gentofte Stadion. Her ventede GFA. Herlev IF gik ind til kampen med god selvtillid og taktikken var der også styr på. Herlev IF-spillerne overlod ikke meget til GFA og der stod Herlev IF på det meste. Det kunne man også se på kampens resultat. 0-3 til Herlev IF som endnu en gang kunne skrive en sejr på cv’et. Det kører igen på skinner for U12 SU der var inde i en svær periode, men nu ser det ud til at spille igen.

U17 drengene skulle denne lørdag en tur til Skjold BK. Holdet var ramt af afbud og havde derfor 3 U15 spillere med. Det kunne ikke mærkes og alle holdets spillere spillede op til niveau og kørte Skjold BK ud af banen. Hele 0-9 blev resultatet, hvilket må siges at være yderst godkendt. Holdet er inde i en flot stime, som vi håber fortsætter.

Både lørdag og søndag havde vi U8-U9-U10 til vinterboldstævner på udebane. Der blev berettet om godt spil og brede smil over hele linjen.

En stor tak til Café Offside for at holde åbent i Skurvognen – husk at støt når du kommer forbi.